Dagelijks brengen wij participanten via het CWB platform op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cyberveiligheid.
De berichten hieronder zijn interessant voor een breed publiek.  

Webinar over awareness

Hoe maak je cybersecurity onderdeel van je bedrijfscultuur? Daarover gaat een webinar op woensdag 23 oktober van 10.30 tot 11.30 uur. Kijken kan na aanmelding.

Lees verder
13-10-2020

Cybertalkshow met Kees van der Spek

De Ondernemer Draait Door wordt op maandag 19 oktober live gestreamd vanuit Theater De Schalm in Veldhoven. Met Kees van der Spek als gespreksleider verwachten we een boeiende en informatieve cybertalkshow voor ondernemers in het hele land.

Lees verder
14-09-2020

BDO blijft actief partner CWB

Een jaar na de opening door staatsecretaris Mona Keijzer, draait het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB) op volle toeren. Dat doet ze met hulp van BDO, waarmee de stichting een exclusief partnerschap is aangegaan.

Lees verder
09-09-2020

Geslaagd Cyber Event

Het Conference Center op de High Tech Campus in Eindhoven was gisteren groot genoeg voor het eerste Cyber Event van het CWB. Een geslaagde bijeenkomst in coronatijd, mogelijk gemaakt door PVO en CCV.

Lees verder
20-08-2020

Primeur in het ED

Zonder het te beseffen had het ED de primeur: het CWB deelt sinds kort kwetsbaarheden en dreigingsinformatie van het NCSC met haar participanten.

Lees verder
22-4-2020

Groot voordeel voor MKB

Zo’n 20 ondernemers in de maakindustrie kunnen heel voordelig aansluiten bij Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB). Want dankzij vouchers van Smart Industry Hub Zuid besparen ze ruim 20 procent op de kosten van een driejarig samenwerkingsverband.

Lees verder
09-03-2020

Ransomware? Be prepared!

Elke maand houdt CWB een informatieve bijeenkomst voor haar participanten. In de kennissessie van maart zou het gaan over maatregelen tegen ransomware.

Lees verder
22-10-2019

Woordenboek vol cybertaal

Ransomware, Red teaming, Zero-day, Spoofing… Gaat het om cyber criminaliteit, dan is de Nederlandse taal ver te zoeken. In plaats daarvan vliegt er Engelstalig vakjargon om de oren.

Lees verder