Sluiten Close
Sluiten Close
Scroll verder

Lidmaatschap en kosten

De meeste bedrijven wéten wel dat het belangrijk is dat ze investeren in hun cyberweerbaarheid, maar ze weten niet zo goed waar ze moeten beginnen, hebben niet de kennis en expertise om voorop te lopen en willen niet het wiel uitvinden. Daarom is er het CWB.

Het CWB is een non-profit organisatie. Het lidmaatschap dat je als participant betaalt investeren we voor je in de community; in kennisdeling en kennissessies.

Informatiekaart Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport

Het lidmaatschap bedraagt € 2.200,- per jaar.

  • Een lidmaatschap duurt minimaal 1 volledig kalenderjaar. Wie tijdens een lopend kalenderjaar participant wordt, betaalt een bedrag naar rato, plus de reguliere contributie voor het daarop volgende jaar. Deze contributie is voor alle participanten gelijk.  
  • Verschillen ontstaan na het bepalen van de mate van cyber veiligheid van de organisatie. Hierin onderscheidt het CWB de classificaties Basic, Intermediate en Advanced. Op verzoek stelt een onafhankelijke certificeringsinstantie vast aan welke classificatie de organisatie voldoet. Voor Intermediate en Advanced gelden meerprijzen zoals hieronder genoemd. Alle bedragen zijn exclusief BTW.
  • Het lidmaatschap wordt ieder jaar automatisch verlengd. Opzeggen kan schriftelijk en dient uiterlijk op 15 oktober in het lopende kalenderjaar in het bezit te zijn van het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport.

PARTICIPATIE BIJDRAGE: € 2.200,- per volledig kalenderjaar
CERTIFICAAT BASIC: inclusief

Optioneel:

  • CERTIFICAAT INTERMEDIATE: € 1.100,-
  • CERTIFICAAT ADVANCED: €1.650,-

Het CWB is een non-profit organisatie. Het motto is weerbaar door samenwerking. De stichting is opgericht om te voorkomen dat iedere ondernemer in de hightech- en maakindustrie het wiel opnieuw moet uitvinden. In plaats daarvan bevordert onderlinge kennisdeling de efficiëntie, wat tot kostenbesparing leidt en natuurlijk een weerbare sector. Wij nodigen alle participanten dan ook van harte uit om af en toe een steentje bij te dragen en proberen dat te stimuleren.  

Wil je weten of het CWB-lidmaatschap iets voor jou is? Neem gerust contact op met Lisette, dan heb je alle info op een rij.

Of vul ons contactformulier in:

Neem contact met ons op Arrow icon

✔️ Altijd actuele dreigingsinformatie ontvangen
✔️ Direct antwoord op je vragen
✔️ Op de hoogte blijven van ontwikkelingen
✔️ Je bedrijf beschermen tegen cyberaanvallen
✔️ Een veilige keten, voor klanten en leveranciers