Sluiten Close
Sluiten Close

Laatste kans om gebruik te maken van de voucherregeling voor de maakindustrie

Geschreven door Cyber weerbaarheidscentrum

03 november 2022

Geschreven door Cyber weerbaarheidscentrum

03 november 2022


Bedrijven in de maakindustrie kunnen heel voordelig aansluiten bij het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB). Want dankzij vouchers van Smart Industry Hub Zuid besparen ze vijftig procent op de kosten van het eerste jaar als participant van deze stichting. Hiervoor gelden eenvoudige voorwaarden, zoals het indienen van een aanvraagformulier met een de-minimisverklaring. Daarbij geldt verder de eis dat de onderneming maximaal 99 werknemers telt.

Voor deze bedrijven hebben de vouchers een waarde van duizend euro per stuk. Zo wil Smart Industry Hub Zuid ondernemers stimuleren om een jaar ‘te proeven’ van hetgeen het CWB te bieden heeft, zoals de zogenoemde ‘nulmeting’. Deze online inventarisatie op het gebied van organisatie, personeel, techniek, fysiek en privacy geeft inzicht in de mate waarin nieuwe participanten hun cyber security risico’s beheersen en helpt hen de drempel te verlagen voor verdere stappen met digitalisering en dataficering. Hiervoor wordt gekeken naar de ICT systemen, mensen, middelen, data en mogelijkheden. 

De nulmeting komt beschikbaar nadat een participantenovereenkomst is getekend. Dit contract geeft een organisatie toegang tot kennis en dreigingsinformatie via het CWB-platform, de CWB-app en de CWB-gemeenschap plus deelname aan maandelijkse events, variërend van webinars en kennissessies tot workshops en trainingen. 

Bij interesse, kunt u contact opnemen met het CWB. Stuur hiervoor een e-mail naar info@cwbrainport.nl.