Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Naar bewust, veilig gedrag

Het wordt steeds duidelijker: de digitale weerbaarheid van organisaties is voor een groot gedeelte afhankelijk van de cybersecurity awareness van de medewerkers. Maar hoe zorg je dat je medewerkers zich bewust veilig gaan gedragen? En dat ze dit niet alleen eenmalig doen, maar dat veilig en bewust werken net zo normaal is als het dragen van een gordel in de auto?

Op vrijdag 23 oktober houden we van 10.30 tot 11.30 uur een webinar over gedrag en awareness. Twee gastsprekers, Wilbert Pijnenburg (Infosequre) en Maarten Timmerman (Awareways) vertellen hoe je een effectief security awareness programma kunt inrichten voor je organisatie. 

De experts gebruiken een fictief bedrijf als basis om verschillende casussen te bespreken die gebaseerd zijn op ervaringen uit de praktijk. Deze verhalen bieden nieuwe inzichten waarmee men meteen aan de slag kunt in de eigen organisatie.

Tijdens het webinar:

  • Krijg je praktische handvatten voor veilig gedrag en awareness;
  • Leer je hoe je succesvolle praktijkervaringen van andere bedrijven kunt inzetten in je eigen organisatie;
  • Ga je direct zelf aan de slag.

 

Meedoen? Meld je hier aan en ontvang een link naar het webinar. 

De organisatie is een samenwerking van het Cyber Weerbaarheidcentrum Brainport met Expertisecentrum Cyberweerbaarheid, MKB Cyber Campus, Cybersecurity Centrum Maakindustrie, Kennispoort Zwolle en Cleantech Regio.