CYBER EVENT

SPREKERS EN PANELLEDEN

Datum
8 september 2020

Tijdsduur
sessie 1: 09.00-12.30 uur
sessie 2: 13.30-17.00 uur

Locatie
Eindhoven

Sandra Konings

Sandra Konings leidt de BDO Cyber Security Adviespraktijk en heeft ruim 20 jaar ervaring in cybersecurity, privacy en IT. Ze heeft diverse malen aan het hoofd gestaan van een cybersecurity afdeling, waaronder bij Rabobank Nederland, DLL en ASML. Ze is voorzitter en medeoprichter van de Eindhoven Cyber Security Group en kwartiermaker en initiatiefnemer van de Stichting Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport. Sandra werkt samen met (middel)grote organisaties en de overheid op het gebied van cybersecurity, data protectie en IT besturing en adviseert executive management.

Xander Koppelmans

Xander Koppelmans heeft in 25 jaar een gezond en succesvol communicatie bedrijf opgebouwd in de sectoren grafisch werk, video en fotografie. Hij werkt met zijn personeel onder andere voor de rijksoverheid, Danone, Nutricia, De STER, Albert Heijn, gemeenten, provincies en vele anderen. Het bedrijf is goed georganiseerd, geautomatiseerd en beveiligd en viert dat jaar haar 25-jarig bestaan. Dan wordt het bedrijf op een donderdagmorgen onverwacht gehackt.
Niemand is overstuur, want het bedrijf is immers goed georganiseerd, maar toch loopt het heel anders… Twee jaar later moet Koppelmans noodgedwongen zijn eigen faillissement aanvragen. Maar ook daar stopt het nog niet…

Maarten van Wieren

Als managing director van Aon’s Cyber Solutions is Maarten van Wieren verantwoordelijk voor het bijstaan van klanten bij hun digitaliserings strategie, het managen van cyberveiligheid, het managen en kwantificeren van cyber risico’s evenals het leveren van passende verzekeringsoplossingen inclusief de beheersing van cyber incidenten en crisis. Op basis van zijn achtergrond in mathematische natuurkunde waarin hij complexe systemen bestudeerde en simuleerde, combineert hij economie en IT. Hij heeft ruim 10 jaar werkervaring met risicobeheersing voor meerdere internationale bedrijven. In de laatste zes jaar heeft hij met het World Ecnomic Forum, bedrijven en wetenschappers samengewerkt aan de ontwikkeling van cyber risicobeheersing en kwantificatie. Tevens is Maarten voorzitter van de Technische Commissie Cyber van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs en treedt hij op als adviseur van een aantal innovatieve startups.

Pepijn Vissers

Pepijn Vissers heeft meer dan twintig jaar ervaring in het (bege)leiden van organisties in de mistige wateren van digitale beveiliging. Hij heeft jarenlang gewerkt als digitaal forensisch onderzoeker, ethisch hacker, beveiligingsconsultant en leraar. Om Nederland digitaal weerbaarder te maken op grotere schaal verruilde hij de commerciële wereld voor de nationale overheid en leidde daar vele opsporingsonderzoeken naar verschillende vormen van digitale criminaliteit en verschillende succesvolle publiek-private samenwerkingsverbanden. Voordat hij zich fulltime op zijn eigen onderneming - Chapter8 - stortte, studeerde hij af als opsporingscriminoloog en werkte hij meerdere jaren als coördinerend adviseur aan de digitale weerbaarheid van Nederland. Pepijn is een veelgevraagd spreker, die sterk gelooft in de kracht van samenwerking en zich net zo goed thuis voelt in de boardroom als achter een console.

Mede mogelijk gemaakt door