Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Inschrijven voor kennissessie

Speciaal voor participanten en hun (toekomstige) toeleveranciers staat het CWB dinsdagmiddag 11 februari stil bij supplier risk management. Belangstellenden kunnen zich via info@cwbrainport.nl inschrijven om kosteloos deel te nemen aan deze kennissessie.

Informatie beveiliging stopt vandaag de dag niet meer bij de grenzen van de onderneming. Suppliers spelen een steeds grotere rol bij bedrijven voor het behalen van hun strategische doelstellingen. De samenwerking met suppliers kan alleen succesvol zijn door het uitwisselen van informatie of het opslaan van informatie buiten de ‘eigen’ omgeving. Naast het uitwisselen van informatie is er door outsourcing – door schaalvoordeel of specialisatie – een grotere afhankelijkheid ontstaan van suppliers voor leveringen/diensten. De impact die cyberincidenten hebben op een supplier kunnen groots zijn, maar daar stopt het niet. Ook andere bedrijven in de supply chain worden hierdoor geraakt. Het uitvoeren van supplier risk management is een vak apart en is ook niet voor niets een apart hoofdstuk in de ISO.

Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij Information and Cyber Security @suppliers. U bent welkom vanaf 14.45 uur. Het programma duurt van 15.00 tot 18.00 uur, inclusief netwerkborrel.  Stuur aub voor 5 februari uw naam, functie, e-mailadres en bedrijfsnaam in o.v.v. 11-2-2020. Hierna ontvangt u een bevestiging met informatie over de locatie in of nabij Eindhoven.