Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Groot voordeel voor MKB

Tien ondernemers in de maakindustrie kunnen heel voordelig aansluiten bij het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB). Want dankzij vouchers van Smart Industry Hub Zuid besparen ze bijna 45 procent op de kosten van een driejarig samenwerkingsverband. Hiervoor gelden eenvoudige voorwaarden, zoals het indienen van een aanvraagformulier met een de-minimisverklaring.

De vouchers hebben per stuk een waarde van 3.250 euro, wat overeenkomt met een jaar lang gebruik van het basisdienstenpakket van het CWB. Dat bestaat uit de zogenoemde ‘security health check’, toegang tot kennis en dreigingsinformatie via het CWB-platform en de CWB-gemeenschap plus deelname aan maandelijkse events, variërend van kennissessies en webinars tot workshops en trainingen.

De security health check geeft inzicht in de mate waarin nieuwe participanten hun cyber security risico’s beheersen en helpt hen de drempel te verlagen voor verdere stappen met digitalisering en dataficering. Hiervoor wordt gekeken naar de ICT systemen, mensen, middelen, data en mogelijkheden. De health check wordt uitgevoerd nadat een participantenovereenkomst is getekend. Wie daar interesse in heeft, kan contact opnemen met Alexis Barron van het CWB. Omdat slechts tien MKB’ers  kunnen profiteren van het grote voordeel, bepaalt de datum van ontvangst van het getekende contract wie in aanmerking komt voor een voucher.