Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Groot voordeel voor maakindustrie

Bedrijven in de maakindustrie kunnen heel voordelig aansluiten bij het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB). Want dankzij vouchers van Smart Industry Hub Zuid besparen ze vijftig procent op de kosten van het eerste jaar als participant van deze stichting. Hiervoor gelden eenvoudige voorwaarden, zoals het indienen van een aanvraagformulier met een de-minimisverklaring. Daarbij geldt verder de eis dat de onderneming maximaal 99 werknemers telt.

Voor bedrijven tot 25 werknemers hebben de vouchers een waarde van 775 euro per stuk; voor bedrijven van 25 tot honderd medewerkers stijgt de waarde zelfs naar 1.250 euro. Zo wil Smart Industry Hub Zuid ondernemers stimuleren om een jaar ‘te proeven’ van hetgeen het CWB te bieden heeft, zoals de zogenoemde ‘security health check’. Deze scan geeft inzicht in de mate waarin nieuwe participanten hun cyber security risico’s beheersen en helpt hen de drempel te verlagen voor verdere stappen met digitalisering en dataficering. Hiervoor wordt gekeken naar de ICT systemen, mensen, middelen, data en mogelijkheden. 

De health check wordt uitgevoerd nadat een participantenovereenkomst is getekend. Dit contract geeft een organisatie toegang tot kennis en dreigingsinformatie via het CWB-platform, de CWB-app en de CWB-gemeenschap plus deelname aan maandelijkse events, variërend van webinars en kennissessies tot workshops en trainingen. 

Bij interesse, kunt u contact opnemen met het CWB. Stuur hiervoor een e-mail naar info@cwbrainport.nl.