CYBER EVENT

Elke dag gehacktdag

Houd cybercriminelen uit uw keuken

Datum
8 september 2020

Tijdsduur
sessie 1: 09.00-12.30 uur 
sessie 2: 13.30-17.00 uur 

Locatie
Eindhoven

Cyber Event: Elke dag gehackt-dag

Cybercriminaliteit neemt alsmaar toe. Daardoor is het niet de vraag of een bedrijf gehackt wordt, maar wanneer. Door het constante gevaar dienen ondernemers te weten welke risico’s ze lopen. Daarvoor dient het Cyber Event. Want tegenwoordig is elke dag ‘gehackt’-dag en onwetendheid is geen excuus. Dus houd cybercriminelen uit de keuken en bezoek dit gratis toegankelijke evenement. Schrijf vandaag nog in en kies het aanvangstijdstip van uw voorkeur. 

LET OP! Door corona is het aantal zitplaatsen beperkt. Om toch zoveel mogelijk bedrijven te informeren, mag elke organisatie één werknemer aanmelden.    

Bezoek het Cyber Event en maak kans op een cyber woordenboek.

Sprekers en panelleden

Wat is er nu eigenlijk gaande op het gebied van cybercriminaliteit? Waar houden hackers zich mee bezig? Waarom? En wat kunnen de gevolgen zijn? Het wordt duidelijk door de verhalen van de sprekers op het Cyber Event. 

Als zij uw ogen hebben geopend, krijgt u gelegenheid om uw vragen te stellen over cybercriminaliteit en cyberweerbaarheid. Een unieke kans om van experts te horen wat wel en wat niet te doen.

Sandra Konings

Partner BDO

Xander Koppelmans
Ervaringsdeskundige ondernemer
Maarten van Wieren
MD Aon’s Cyber Solutions
Pepijn Vissers

Oprichter Chapter8

Programma

Bezoekers zijn respectievelijk welkom vanaf 09.00 en 13.30 uur. Het programma begint stipt een half uur later.
Bij het aanmelden kunt u een keuze maken uit de ochtend- of middagsessie.

Ochtendsessie (09.00-12.30 uur)

Middagsessie (13.30-17.00 uur)

Voorwaarden Cyber Event

Inschrijven kan tot en met 4 september 2020, maar vol is vol en wie het eerst komt, het eerst maalt. Per bedrijf kan maximaal 1 medewerker zich aanmelden. 

Het Cyber Event kent een maximum van 150 bezoekers (2x 75p). Zij dienen zich te houden aan alle geldende maatregelen in verband met Covid-19 en aanwijzingen van de organisatie op te volgen. Mocht de overheid besluiten dat de bijeenkomst door de coronacrisis niet door mag gaan, dan vermelden wij dat zo spoedig mogelijk op deze website. Controleer deze dan ook vóór uw vertrek naar het Cyber Event. 

Bij binnenkomst moet u verklaren dat u geen corona gerelateerde klachten heeft of recent heeft gehad. Heeft u die wel? Volg dan het RIVM advies op en blijf thuis, maar laat het de organisatie even weten middels een mail naar info@cwbrainport.nl. 

Tijdens het evenement worden filmopnames en foto’s gemaakt voor promotiedoeleinden. Door in te schrijven voor het Cyber Event geeft u daarvoor toestemming.   

Mogelijk gemaakt door

Routebeschrijving